TARIEVEN

OMDAT HET BELANGRIJK IS DAT JE WEET WAT JE UITGEEFT EN WAAR JE HET AAN UITGEEFT

Zodra jullie een reportageboeken neemt Diane telefonisch contact met jullie op om een datum in te plannen om elkaar te ontmoeten. We kunnen tijdens deze ontmoeting jullie wensen door spreken. Jullie ontvangen dan ook de factuur voor de aanbetaling van de reportage. Deze bevestigd de reservering van de grote dag. De rest van de betaling dient 6 weken voor de datum binnen te zijn. Hiervoor ontvangen jullie een tweede factuur. 

Ook plannen we direct een datum in voor na de bruiloft. Tijdens die ontmoeting gaan we samen jullie album ontwerpen. Er zijn vele mogelijkheden. Diane helpt jullie bij het maken van de keuze.

Ondertussen ontvangen jullie een online gallery waar jullie alle foto's terug kunnen zien om te delen met vrienden en familie of om eventueel extra afdrukken te bestellen. Zijn jullie producten klaar? Dan checken wij  deze altijd zelf op kwaliteit voordat jullie ze ontvangen. Zo kunnen we een perfect product garanderen.

1. Kies een pakket

We hebben een drietal pakketten samengesteld voor de meest voorkomende reportages. Shoot the Wedding en Shoot the Ceremonie hebben beiden een mooi luxe afgewerkt album, beiden reportages is inclusief twee fotografen. Speciaal voor low-budget bruiloften is er Shoot the Ceremonie. Dit is met enkel een mini album en 1 fotograaf. Bij alle reportages zitten ook de bestanden in HRS op een luxe USB stick zodat jullie zelf alle bestanden kunnen afdrukken. 

SHOOT THE WEDDING

Dit is absoluut het meest gekozen pakket! Ik ben voor het grootste deel van jullie dag aanwezig en maak een mooie indruk van jullie bruiloft.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De voorbereidingen, aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen, het aansnijden van de taart en de start van de receptie.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

  • ca. 400 foto's in hoge resolutie op een een USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
  • een luxe fotoalbum van 30x30 cm met 30 pagina's in een bijpassende bewaarbox 
  • 2 fotografen die maximaal 6 aansluitende uren aanwezig zijn op jullie dag

€1750

SHOOT THE CEREMONIE

Hier zijn we aanwezig bij de belangrijkste momenten van de dag.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen en bijvoorbeeld het aansnijden van de taart.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

  • ca. 200 foto's in hoge resolutie op eeneen USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
  • een luxe fotoalbum van 20x20 cm met 30 pagina's
  • 2 fotografen die maximaal 4 aansluitende uren aanwezig zijn op jullie dag

€1250

Shoot at Cityhall

Indien jullie een kleine bruiloft hebben in Amstelveen of één van de aangrenzende gemeentes is dit een perfect pakket.

Wat fotograferen we bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's en een minireportage met jullie samen bij het gemeentehuis.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

  • ca. 50 foto's in hoge resolutie op een een USB stick in een luxe bewaardoos en een minialbum met 8 pagina's ter waarde van €50,-
  • 1 fotograaf die maximaal 2 aansluitende uren aanwezig is op jullie dag

€500

of kies een reportage

Naast de die reportages voor jullie trouwdag is het ook mogelijk om reportages Shoot the Love en Shoot the Dress te boeken. Deze reportages zijn los te boeken en zijn exclusief bestanden. Boeken jullie ze samen met een bruidsreportage krijgen jullie de bestanden er gratis bij! 

SHOOT THE LOVE

Een loveshoot van jullie samen. Bijvoorbeeld om jullie huwelijk aan te kondigen. Indien jullie de foto's willen gebruiken voor de trouwkaart is het van belang om deze shoot tijdig te boeken. Natuurlijk kunnen jullie deze shoot ook boeken als jullie geen trouwplannen hebben.

Jullie ontvangen een minialbum met 8 foto's. Let op! Deze shoot is zonder bestanden. Deze kunnen wel bij gekocht worden. Hebben jullie reportage Shoot the Wedding of Shoot the Ceremonie geboekt? Dan krijgen jullie de bestanden er gratis bij!

€100

Shoot the Dress

Jullie trouwdag is achter de rug. Een prachtige dag vol herinneringen. Op deze dag droeg jij de mooiste jurk die je kon vinden, je trouwjurk. Vind je het leuk om nog een keer een reden te hebben om deze jurk aan te trekken en een prachtige fotoreportage te maken tijdens het golden hour in Zandvoort? Boek dan deze reportage.

Let op! We zijn niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan de jurk, je boekt deze shoot geheel op eigen risico. Deze shoot is zonder bestanden, deze kunnen wel bij gekocht worden.

Jullie ontvangen een minialbum met 8 foto's. Let op! Deze shoot is zonder bestanden. Deze kunnen wel bij gekocht worden. Hebben jullie reportage Shoot the Wedding of Shoot the Ceremonie geboekt? Dan krijgen jullie de bestanden er gratis bij!

€150

2. Kies eventuele extra’s

Alle bruidsreportages hebben we zo compleet mogelijk gemaakt, maar soms is het toch fijn om die extra's te kunnen bestellen. 

SHOOT THE FAMILY

Bij pakketten Shoot the Wedding en Shoot the Ceremonie zitten standaard een luxe fotoalbum. Vaak is het ook leuk om een copy van dit album te geven aan jullie ouders. Speciaal daarvoor hebben we het extra pakket Shoot the Family. 

Shoot the Familie Add on voor reportage Shoot the Wedding: Standaard geleverd fotoalbum voor deze reportage plus twee ouderalbums van 20x20 cm.

VANAF €450

Shoot the Memories

Minialbums zijn de ideale cadeautjes voor o.a. opa en oma. Of om zelf in je tas te stoppen. Zo heb je de foto's altijd in de buurt. Harmonica albums hebben een levertijd van 1 week, gebonden minialbums hebben een levertijd van ca. 6 weken.

  • Harmonica album 10x10 cm €50
  • Gebonden album 15x15 cm €95

Vanaf €50

Hebben jullie andere wensen?

Natuurlijk is bovenstaand slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Willen jullie een ander formaat album, een ander aantal uren als dat er in de standaard pakketten staat? Dan maken we voor jullie vrijblijvend een offerte met een aangepaste prijs.

Bovenstaande prijzen zijn allemaal inclusief BTW, exclusief reiskosten en eventuele parkeerkosten.