Even voorstellen

Diane droomde er als van om journalist te worden. Ze stelde zich voor hoe ze als onafhankelijke vrouw de wereld over zou reizen en verhalen zou vertellen van andere mensen... Maar na de geboorte van haar oudste dochter verdween de drang om te reizen en wilde ze niets liever dan thuis zijn bij haar meisje.

Jaren later kreeg ze de gelegenheid om foto's te maken voor mensen merkte ze hoe fijn het is om alsnog verhalen van andere mensen te vertellen. Dit keer niet in schrift, maar via foto's. En zo werd haar liefde voor vertellen in een nieuw jasje gestoken.

Veron zag hoe haar moeder in de fotografie haar passie had gevonden en begon al op jonge leeftijd ook met fotograferen. Eerst hobbymatig maar rond haar 13e levensjaar ging ze mee met bruiloften om met haar moeder foto's te maken als second shooter. Sinds 2018 gaat ze met bijna alle bruiloften mee en maakt ze haar droom waar om met haar moeder professioneel te fotograferen. 

Ons gezin

Even wat gezins feiten op een rijtje. Diane is 45 jaar, mama van 3 dochters, Sade, Veron, second shooter en 18 jaar, Vianne en mijn nakomertje, een zoon, Otis. Samen met de partner van Diane, Edward wonen wij in Amstelveen en houden we daar het gezin draaiende terwijl we beiden hard werken.

Het is soms een gekkenhuis, een lege agenda is iets wat we niet kennen. Maar met een portie humor zetten we onze schouders er onder en zitten we aan het einde van de dag altijd tevreden met het stelletje ongeregeld op de bank.

Uitdagingen

Naast het werk als fotograaf en het gezin heeft Diane het vooral druk met haar jongste. Otis is geboren met autisme, spierzwakte, hypermobiliteit en een taal stoornis. Al toen hij een paar maanden oud was werd duidelijk dat hij zich niet ontwikkelde zoals de meeste kinderen en met 2 jaar kregen we de diagnose.

Dit alles klinkt wellicht heftig, maar Otis is een gelukkig kind dat geniet van het leven. En het is heerlijk om zijn mama en zus te mogen zijn, daar genieten we elke keer weer van, en dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Omdat onze agenda dagelijks gevuld is met afspraken bij de logopedist, fysiotherapie en andere ondersteunende afspraken heeft Diane er bewust voor gekozen om niet meer dan 24 uur per week te werken en de rest van de tijd voor haar ventje te zorgen. Zo kan ze hem de beste zorg garanderen en jullie de hoogste kwalitet van ons werk.