Shoot the Wedding | €999

Dit is absoluut het meest gekozen pakket! Ik ben voor het grootste deel van jullie dag aanwezig en maak een mooie indruk van jullie bruiloft.

Wat fotografeer ik bij dit pakket?

De voorbereidingen, aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen het aansnijden van de taart en de start van de receptie.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

Jullie ontvangen ca. 400 foto's in hoge resolutie op een USB stick in een luxe bewaardoos met minialbum van 10x10 cm met 8 foto's. Ik ben maximaal 6 aansluitende uren aanwezig op jullie dag.

Inclusief album nu €150 korting

Bestel je direct bij het boeken van de reportage een fotoalbum? Dan ontvang je €150 korting op de reportage!

Shoot the Ceremonie | €699

Hier ben ik aanwezig bij de belangrijkste momenten van de dag.

Wat fotografeer ik bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's, familiefoto's, een reportage van jullie samen en bijvoorbeeld het aansnijden van de taart.

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

Jullie ontvangen ca. 200 foto's in hoge resolutie op een USB stick in een luxe bewaardoos met minialbum van 10x10 cm met 8 foto's. Ik ben maximaal 4 aansluitende uren aanwezig op jullie dag.

Inclusief album nu €100 korting

Bestel je direct bij het boeken van de reportage een fotoalbum? Dan ontvang je €100 korting op de reportage!

Shoot at Cityhall | €499

Indien jullie een kleine bruiloft hebben in Amstelveen of één van de aangrenzende gemeentes is dit een perfect pakket.

Wat fotografeer ik bij dit pakket?

De aankomst bij het gemeentehuis, ceremonie, groepsfoto's en een minireportage met jullie samen bij het gemeentehuis. 

Wat ontvangen jullie voor deze prijs?

Jullie ontvangen ca. 50 foto's in hoge resolutie op een USB stick in een luxe bewaardoos met minialbum van 10x10 cm met 8 foto's. Ik ben maximaal 2 aansluitende uren aanwezig op jullie dag.

Inclusief album nu €50 korting

Bestel je direct bij het boeken van de reportage een fotoalbum? Dan ontvang je €50 korting op de reportage!

Shoot the Love | €99

Een loveshoot van jullie samen. Bijvoorbeeld om jullie huwelijk aan te kondigen. Indien jullie de foto's willen gebruiken voor de trouwkaart is het van belang om deze shoot tijdig te boeken. Natuurlijk kunnen jullie deze shoot ook boeken als jullie geen trouwplannen hebben. 

Jullie ontvangen  een minialbum van 10x10 cm met 8 foto's.

Let op! Deze shoot is zonder bestanden. Deze kunnen wel bij gekocht worden. 

Shoot the Dress | €149

Jullie trouwdag is achter de rug. Een prachtige dag vol herinneringen. Op deze dag droeg jij de mooiste jurk die je kon vinden, je trouwjurk. Vind je het leuk om nog een keer een reden te hebben om deze jurk aan te trekken en een prachtige fotoreportage te maken tijdens het golden hour in Zandvoort? Boek dan deze reportage. 

Let op! Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele beschadigingen aan de jurk, je boekt deze shoot geheel op eigen risico. Deze shoot is zonder bestanden, deze kunnen wel bij gekocht worden.

Jullie ontvangen  een minialbum van 10x10 cm met 8 foto's.

Shoot us Both | €199

Natuurlijk zal ik als fotograaf altijd zoveel mogelijk momenten vast leggen. Toch is een tweede fotograaf absoluut van toegevoegde waarde.

Een extra paar ogen, een extra camera in de hand. De tweede fotograaf heeft een ander perspectief en samen kunnen we meer momenten vast leggen.

Ik werk samen met mijn eigen dochter, fotograaf in opleiding en met een gelijke stijl.

Shoot the Memories | Vanaf €399

Een prachtig album op echt fotopapier voor een mooi overzicht van jullie dag. Er is een ruim assortiment aan kleuren en materialen om het boek geheel eigen te maken. 

Samen met jullie kies ik tijdens een bestel sessie de foto's uit die in het album komen, ik maak er daarna een prachtige tastbare herinnering van. 

Shoot the Family | Vanaf €799

Een compleet pakket voor de hele familie. Dit pakket bestaat uit:

  • 1 fotoalbum met bewaarbox
  • 2 albums in klein formaat gelijk aan het grote album om weg te geven aan bijvoorbeeld jullie ouders

Samen met jullie kies ik tijdens een bestel sessie de foto's uit die in het album komen. Jullie kunnen kiezen uit een grote selectie kleuren en materialen. Ik maak er dan een prachtige tastbare herinneringen van.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen Amstelveen, Aalsmeer en Uithoorn. Exclusief eventuele parkeerkosten en reiskosten buiten deze gemeenten, Reiskosten zijn €0,30 per kilometer. Parkeerkosten zijn conform lokaal tarief.

Albums kunnen bekeken en opgehaald worden in Amstelveen of voor €14,95 aangetekend worden verzonden.

Willen jullie een ander aantal uren dan in 1 van de pakketten hier boven? Dan maak ik vrijblijvend een passende offerte voor jullie.

Menu